divendres, 25 de maig del 2007

Passamaneries


Aquesta setmana ha sigut una mica complicada, i no he tingut temps de postejar res, la mica de temps que he tingut l'he dedicat a acabar la bosseta de l'intercanvi de M. Engracia
http://engracialabores.blogspot.com/, hem falta omplir-la i enviar-la, i començar a preparar l'àlbum de les agulles de l'intercanvi de l'Ana http://elrincondelaslabores.blogspot.com/.
Belén des del seu blog http://entredoses.blogspot.com/, demanava ajuda de tendes on poder comprar cintes, i com que n'he comprat algunes ultimament començaré a fer post de tendes.

Aquesta és una passamenia tradicional, es diu Passamaneria Soler que està al Carrer Petritxol núm. 2 de Barcelona (zona metro Liceu), tenen practicament de tot i és una botiga molt bonica
amb moltes cintes a la vista i tant ben col·locades.



Esta semana he tenido poco tiempo para nada y el poco que tenia lo he dedicado a las piezas para los intercambios, la bolsita de olor que ja està casi, y he empezado con el guarda-agujas.

Belén preguntaba tiendas en Barcelona donde comprar cintas y por eso he puesto este post.

La tienda se llama Passamaneria Soler i está en la calle Petritxol núm. 2 de Barcelona (zona metro Liceo), tienen de todo y conserva el atractivo de las tiendas de antaño.

4 comentaris:

Montse ha dit...

Pilar!

Botigues com aquesta estan al mateix nivell que les de París. No cal anar a la Droguerie. Aqui també tenim coses molt interessants. Jo també en conec alguna altra, aquí a Barcelona, que de molt nivell. Ja en parlarem...

la.lluna.d.abril ha dit...

Hola
Jo conec la MOKUBA, té cintes de tota mena, i de tots els preus fins i tot els inimaginables.
Còrsega 220
933 634 510

Belén ha dit...

Moltes gràcies noies, ja he pres nota per anar a fer una visiteta

Belén

Carmen ha dit...

Me encanta comprar en tiendas como ésa, aunque por desgracia ya van quedando muy pocas. Ahora todo se reduce a las grandes superficies, y no tienen ningún encanto.
Saludos