divendres, 18 de maig del 2007

Tovalloles pdx


Ara ja puc eliminar una cosa de la llista dels WIP, sempre fa il·lusió quan acabes coses.
Aquest any, com que dos amigues de la Núria l'havien convidat a la seva comunió, vaig pensar que podria fer alguna cosa diferent, ja que no era un aniversari que sempre acabes regalant llibres o alguna joguina, i hem vaig decidir per fer unes tovalloles personalitzades.
La primera és la clàssica tovallola per fer a punt de creu, vaig brodar les inicials i les floretes, a la part de darrera com que hi havia també tira per brodar i vaig posar l'any.
L'altra tovallola era potser més maca, era com d'estil antic, però la trama hem va donar molts problemes, potser perquè no estic acostumada a treballar amb trames tant tupides. Després de fer i desfer diverses vegades vaig aconseguir fer una inicial, i al final no ha quedat malament.

¡Ya puedo eliminar mis toallas pdx de mi lista WIP!, este año como Núria estaba invitada a unas comuniones, decidí hacer un regalo distinto al que normalemente hacemos para los cumpleaños. Y me puse manos a la obra con estas toallas, la primera no tuve problemas porque la trama era la normal de tela Aida, pero la segunda que la toalla era muy bonita porque era de estilo antiguo, me costó mucho ver la trama porque era irregular. Después de hacer y deshacer varias veces conseguí hacer la inicial y no ha quedado mal del todo.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estan chulísimas! Enhorabuena por ellas!
Besos
Ana