dilluns, 7 de maig del 2007

Un altre intercanvi

Ara comencen a proliferar els intercanvis de patchwork a la xarxa, la Ma. Engracia http://engracialabores.blogspot.com/, en proposa un de bossetes d'olor per a l'armari. Jo ja m'hi he apuntat, però encara no tinc clar com ho faré, el problema és que no hi ha gaire temps s'ha d'enviar el dia 1 de juny.
De moment per començar a inspirar-me, i aprofitant que el dissabte era dia d'Encants, vaig anar a donar una volteta, i és això el que vaig trobar, hem sembla que hem servirà per la bosseta. Hi havia molts botons de floretes etc., i en vaig comprar una donzena, ja trobaré alguna aplicació.
Ya me he apuntado al intecambio de bolsitas de olor de Ma. Engracia, y para buscar inspiración el sábado fui al mercadillo de los Encantes a buscar inspiración, volví con estas telas i estos botones, supongo que me servirán, ahora tengo que ponerme manos a la obra.

3 comentaris:

Txus ha dit...

hola, sóc la txus, si us plau on són aquets encants on venen cosetes de patchwork?

Knit Family ha dit...

El Encants és el mercat de plaça de les Glòries de Barcelona, estàobert dilluns, dimecres, divendres i dissabte del mati fins cap allà les 4 de la tarda, hi ha paradetes de tot, segona mà i coses noves, hi ha 2 03 padares de merceria que tenen coses diverses, i altres de roba a metres. A mi m'agrada donar-hi una volta i sempre trobes alguna cosa interessant.

Los Encantes de Barcelona es un mercadillo que hay en plaza las Glorias, abre lunes, miercoles, viernes y sabado de la mañana a la tarde, y hay un poco de todo, yo me doy una vuelat por las paradas de merceria que hay y las de telas a metros, y siempre encuentro alguna cosa interesante.

Txus ha dit...

Ja m'ho pensava que eren Les Glòries! Jo abans anava però ara fa molt de temps que no hi vaig. Quan pugui faré una ullada.

Gràcies per la informació.