dijous, 30 d’agost del 2007

Especial M. Engràcia


Amb la tornada de les vacances el primer que havia de fer era donar les gràcies a la M. Engràcia, pel seu bolso tant mariner que hem va enviar de l'intercanvi de bolsos organitzat per Toñi. La veritat és que l'he fet servir molt, el vaig poder recollir en una d'aquestes anades i vingudes a casa durant l'estiu, i ja l'he pogut portar. S'ha de veure al detall perquè està molt ben fet, amb tota la combinació de robes, la seva butxaca vaixell, i el seu interior forrat amb roba de petxines.

A més a més el va acompanyar amb quantitat de cosestes, una fundeta pel mòbil a joc, clauer...i una llibreteta com ella diu "tuneada", també de tema mariner, com ja veieu quantitat de coses, a més a més acompanyada per una tarja també a joc............tot un detall.... Moltíssimes gràcies!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.


Lo primero que tenia pendiente a la vuelta de las vacaciones era dar las grácias, pero muchas grácias a M. Engrácia por el bolso que me mando del intercambio organizado por Toñi. Se trata de un bolso tema marinero por dentro, por fuera y en todos sus complementos. Me encanta la tela interior con sus conchitas, estoy pensando si algún dia me lo pondré al revés. El barco del bolsillo es muy practico porque evita que te caigan las cosas al estar cosido por arriba. A parte la cantidad de detalles que me ha mandado, con su tarjeta correspondiente y una libretita "tuneada" como ella le llama. Me ha encantado todo...Muchas grácias!!!!!



Me he quedado con una duda.....el corazón con gancho de percha, es para colgar los collares dentro del armario?????







4 comentaris:

Eulalia ha dit...

Qué bién que ya estés de vuelta. Y qué chulo el bolso.

Unknown ha dit...

Pues la percha... para lo que quieras colgar jajaja, eso ya depende de ti y tus necesidades ;-).

Me alegro de que te guste.

Toñi P. ha dit...

Feliz vuelta. Me encantan las pulseras y los muñequitos.
Me alegra ver que ya recibiste el bolso del intercambio.

Carol ha dit...

Benviguda!!! sàpigues que aquest bolso me'l mirava amb ulls: "ven a mi, ven a mi" Es xulíssim!!