dimarts, 18 de setembre del 2007

Dia rodó

Hi ha dies que en principi semblen normals i després acaben sortint rodons, com va ser ahir i gràcies sobretot a la Montse
i a la Ma. José. La Montse se'm va presentar a la feina de retorn de les seves vacances amb un llibre molt maco de pdx i brodat monocromàtics en blau, jo tenia vist a Amazon el vermell, però aquest no el tenia controlat, suposo que ja aniré ensenyant cosetes que faci, a més a més va afegir un portarotlles per brodar, així que podré fer les pràctiques.

A sobre arribo a casa i hem trobo un paquet de la Ma. José amb tot això que veieu a la foto, retallets de roba de fer farcells, molts fils, botons, peces per fer uns clauers, vaja tot un pack fantàstic!!!!
MOLTES GRÀCIES A TOTES DUES!!!!!!
Ayer que era un lunes normalito al final se convirtió en un lunes redondo, y todo gracias a Montse y a Ma. José.
Montse regreso de sus vacaciones con este libro de pdx y bordados monocromàticos en azul, hay muchas cositas para hacer, y el portarollos para empezar a aplicar. Y encima al llegar a casa me encuentro un paquete de Ma. José con todas estas cositas (hilos, telas, botones, llaveros....)y una cartita.
MUCHAS GRACIAS A LAS DOS!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

Montse ha dit...

!Quina sort noia que rebre aquestes sorpreses! Jo tin el llibre "Rouge" i te detalls molt bonics, estic esperant que ens ensenyis coses del "blau" jo tampoc savia que existia.
Montse

Arlenne ha dit...

Que de sorpresas! y luego dicen que los lunes ni las gallinas ponen, jejeje.

rosa ha dit...

tienes un recado en mi blog: estrella de los vientos

Carmen ha dit...

De verdad que hace mucha ilusión recibir sorpresas así de gratas.
Un abrazo