divendres, 23 de novembre de 2007

3a Marató pdxAquest cap de setmana tornem a tenir marató de pdx (encara us hi podeu apuntar!!!!). Com que es presenta una mica ocupat m'he buscat dos objetius, un fàcil i un difícil. El fàcil és acabar amb le portarotlles (hem falten uns peixets petits i la decoració lateral), el difícil és acabar amb le SAL Prunette, que el tinc una mica abandonat el pobre!!!! amb totes les coses dels intercanvis. Veurem que aconseguim.!!!!!

Ya tenemos aqui otro fin de semana de maratón. BIEN!!!!. Este fin de semana se presenta muy ocupado, pero teniendo maratón siempre se busca un tiempo para bordar con las compañeras. Me he propuesto dos objetivos, uno realista que es repescar lo peces que estoy bordando en las maratones y acabar con el portarollos. Y un objetivo optimista que es acabar con el SAL de Prunette que me falta dos objetivos.

1 comentari:

Montse ha dit...

Jo no m'atreveixo a apuntar-me a la marató, mai se quan tindré temps i aprofito quant tinc una estoneta, peró veig que a algunes us va bé.Anims,que ja veig que vas acabant cosetes.
Un petonet.