dimarts, 27 de novembre del 2007

Creativa


Aquest cap de setmana m'he pogut passat per Creativa...va ser molt interessant!!! hi havia tantes coses que potser hem vaig atabalar una mica!!!. Hem va fer molta il·lusió poder conèixer a algunes de les bloguers: Patricia Patch, Anna O.P. i l'Àngels, un altre any m'hauré de quedar al stand de www.filart.com, que va ser punt de reunió del món blogueril a conèixer a tothom.
Este fin de semana he pasado por la feria Creativa, y fue muy interesante, la cantidad de cosas que hay!!!!!. Me hizo gracia poder conocer a algunas de las bloguers (me parece que circulaban más però no las pude identificar): Patricia Patch, Anna O.P: i Àngels, ahora ya se que cara ponerles....

7 comentaris:

MªÀngels ha dit...

Hola,

Moltes gràcies per passar a saludar-nos.

Em va fer il.lusió coneixe't!!!!, ara ja sé a qui escric!!!!

Un petó.

corapensa ha dit...

lastima no haber coincidido contigo,pero como he dicho antes, estabamos todas en el pensamiento de las demas, ¿vere a esta vere a la otra? yo tambien le puse cara a alguina.

Anna Orduña ha dit...

ens va fer molta ilusió conèixe't. Així anem posant cara a la gent amb qui parlem per l'ordinador, és emocionant. A veure si en una altra ocasió tenim més temps i menys gent...

duendi ha dit...

me a encantado tu blog ,te dejo la direccion del mio,para q lo mires.
besos duendi
http://mistrabajitos-duendi.blogspot.com/

Carmen ha dit...

Pues yo también circulé por allí pero claro como no te conocía, igual coincidimos y ni nos saludamos.

Montse ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Montse ha dit...

Jo també hi vaig anar, però com no havia quedat amb ningu, no vaig coneixer a ningú, a veure si la propera vegada podem trobar-nos.