dilluns, 10 de març de 2008

Sitges 2008 (2a part)

Van quedar unes quantes fotografies de Sitges al tinter que aprofito per ensenyar-les ara, algunes són de les exposicions i altres de curiositats que vaig trobar. L'edifici de l'antic escorxador que també acollia una de les exposicions, està restaurat i es molt bonic.
També hem va fer gràcia aquesta llibreria que encara que no va tenir cap premi estava molt ben lograda.
Com a curiositat dins de l'exposició dedicada al cinema hem van cridar l'anteció els temes infantils, com aquest de les super-nenes, al final vaig veure que ho habien fet nens de 6e de primaria d'una escola de Sitges, i es veien fotos dels nens i nenes cosint a màquina a la classe. Vaig trobar que estava bé la idea.

Ja com a "divertimento" vaig trobar molt original aquest coixinet de les agulles per al dit, potser n'hi ha molts però jo no els havia vist mai, està fet amb un tap de llauna d'una ampolla de refresc. La senyora molt amable ens va explicar com es feia i ens va deixar fer-li una fotografia.

Acabo con el tema de Sitges con algunas de las fotos que me quedaron en el tintero, son de curiosidades: el antiguo matadero que se ha restaurado para hacer exposiciones, es un edificio muy bonito. Esta biblioteca que a pesar de no haber recibido ningún premio la encontré muy original. Y los cuadros de temàtica infantil que al final resultaron ser de los niños de una escuela de Sitges, encontré muy buena esta iniciativa, habia fotos de los niños trabajando con las
máquinas de coser en clase.

Como curiosidad este alfiletero de dedo hecho con un tapón de refresco, la propietaria muy amable que estaba cosiendo mientras vigilaba una exposición nos explicó como se hacia y pudimos hacerle una foto (otra cosa más a la lista de las cosas pendientes!!!!!)

2 comentaris:

Avene ha dit...

Siiii! Aún no he podido meterme con el tema de los bolillos, tendré que tirar de libros y de internet, porque en esta bendita isla no he encontrado a nadie que sepa hacerlos.
Espero que estés bien ya, poniéndote al día de todo para poder volver a disfrutar de todos tus trabajos.
Un besote.

mjose.corapensa ha dit...

Me gustan las manos de la artista alfiletera; "si las manos hablaran"