divendres, 1 d’agost del 2008

Em rento les mans


Em rento les mans … si, si però amb sabó d’espígol. Al blog de Manuela vaig descobrir un pas a pas fantàstic i fàcil per fer sabons variats. Hem vaig posar mans a l’obra, primer vaig provar amb escames de sabó de glicerina amb oli de palma, però no vaig aconseguir que es desfès, després vaig passar directament a la pastilla de sabó de glicerina i efectivament va ser molt fàcil, li vaig afegir essència d’espígol i unes quantes floretes que li donen el toc rústic, ho vaig posar als motlles i llestos!!!!!, una activitat fàcil i divertida!!!

Me lavo las manos … si pero con jabón de lavanda. En el blog de Manuela descubrí un paso a paso fantástico y fácil para hacer jabones variados. Me puse manos a la obra, primero probé con escamas de jabón de glicerina con aceite de palma, pero no conseguí fundirlo. Luego pasé directamente a la patilla de jabón de glicerina, y efectivamente fue muy fácil, le añadí esencia de lavanda y unas cuántas florecitas que le dan el toque rústico, lo puse en los moldes y listos!!!!!, una actividad fácil y divertida!!!

5 comentaris:

Montse ha dit...

Ohhh! que original, jo només faig sabó per la roba amb l'oli que sobra dels fregits, pero com tinc espigol vaig correns a mirar la recepta. Ja t'explicaré.

Arlenne ha dit...

Que rico! jabón hecho por tí misma, que original, sobretodo para regalar quedas como una reina. Y con aroma de lavanda! irresistible. Bueno, un besazo amiga. Ya volveré con más tiempo.

Sonia ha dit...

Hola! qué buena idea la de los jabones, y con aromas a tu gusto.. Felicitaciones...Un abrazo..

corapensa ha dit...

!Quedan geniales!,yo he hecho con mis hijos,pero el problema es encontrar moldes de silicona pequños

Karyne ha dit...

Se ve muy bonito, debe oler maravilloso!!!!!