dijous, 12 de febrer del 2009

Sals i altres històries


Aquests dies he estan liada amb molts temes laborals i familiars i no he disposat de massa temps. De totes maneres alguna coseta he avançat, he acabat l'exercici Sal5 del Salcurs organitzat per Piluqui, que es tractava de realitzar un guardagulles amb paper perforat, es tracta d'un material interessat, encara que té la pega que no es pot mullar, l'acabat l'he variat una mica ja que l'he fet en feltre.
Per altra banda ja està aqui una nova jornada de marató, intentaré acabar el brodat del Sal Toblerone que vaig molt atrassada ahhhhhhhh!!!
Estos días he estado liada con muchos temas laborales y familiares y no he tenido demasiado tiempo. De todas maneras alguna cosita he adelantado, he acabado el ejercicio Sal5 del Salcurso organizado por Piluqui, que se trataba de realizar un guardagujas con papel perforado, se trata de un material interesante, aunque tiene el inconveniente que no se puede mojar, el acabado lo he variado un poco puesto que lo he hecho en fieltro.
Por otro lado ya está aqui una nueva jornada de maratón, intentaré acabar el bordado del Sal Toblerone que voy muy atrasada ahhhhhhhh!!!

1 comentari:

Montse ha dit...

Ja m'ho pensava que estaves liadeta perque no s'et veu el pel, ja ja ja, perdona tots tenim temporades complicades. Molt original el "guardaagujas" amb feltre, a mi el que més em va costar és el muntatge final. Ptonets.