dijous, 14 de maig del 2009

Moltes coses en marcha!!!!

Aquest dies no tinc ni temps de publicar ni de passejar pels blogs, estic molt liada en moltes coses i a més a més tots els SALS que estic apuntada!!!! encara que vaig retrasada vaig avançant poc a poc en tots els projectes. Aquest cap de setmana que tocava marató pdx, he aprofitat per començar l'exercici de punts especials del Salcurs de Piluqui, bastant complicadet!!!
També he avançat una mica en el SAL "Secrets d'Atelier", he començat a muntar el "Sal Toblerone", també he preparat el mes d'abril del BOM "A Christmas wish", la plantilla de les matriuskes....i com no, el bolso del l'intercanvi dels bolsos d'estiu, que ha de sortir la setmana que ve!!!!
Este días no tengo ni tiempo de publicar ni de pasear por los blogs, estoy muy liada en muchas cosas y además todos los SALS que estoy apuntada!!!! aunque voy retrasada voy adelantando poco a poco en todos los proyectos. Este fin de semana que tocaba maratón pdx, he aprovechado para empezar el ejercicio de puntos especiales del Salcurso de Piluqui, bastante complicado!!! También he adelantado un poco en el SAL "Secretos de Atelier", he empezado a montar el "Sal Toblerone", también he preparado el mes de abril del BOM "A Christmas wish", la plantilla de las matriuskas....y como no, el bolso del el intercambio de los bolsos de verano, que tiene que salir la semana que viene!!!!

1 comentari:

Montse ha dit...

Nenaaaa, m'estic estressant de llegir tot el que estas fent. Tindrem que moderar-nos amb això d'apuntar-nos a tans Sals, però son tant temtadors oi?