dijous, 10 de desembre del 2009

Calaix desastre vs calaix de sastre

Per aconseguir que un calaix desastrós, ple de carregadors de diferents "maquinetes" i altres coses variades que sempre acaben en un calaix,acabés amb un calaix ordenat, vaig optar per fer una bosseta senzilla model "Corapensa" per cada un dels carregadors. Així s'evita que s'emboliquin els fils, i a més a més cada un coneix l'estampat de la seva "maquineta" i no cal anar mirant els terminals per veure quin és el teu. No sé si m'animaré també amb els collarets!


Para conseguir que un cajón desastroso, lleno de cargadores de diferentes "maquinitas" y otras cosas variadas que siempre acaban en un cajón,terminara siendo un cajón ordenado, opté hacer una bolsita sencilla modelo "Corapensa", para cada uno de los cargadores, así se evita que se lien los cables, y además cada uno conoce el estampado de su "maquinita" y no hay que ir mirando los terminales para ver cuál es el tuyo. No sé si me animaré también con los collares!

3 comentaris:

corapensa ha dit...

HIJA DE MI VIDA,he contado y tengo unas tresmil bolsitas para hacer,pues tengo unos trescientos cajones de sastre.minisimas las bolsitas

Vero ha dit...

Muy chulas las bolsas... ya puedes ir haciendo mas porque cargadores y cables aparecen cada dia uno nuevo.. Un beso

la.lluna.d.abril ha dit...

Molt bona idea. Així tot resta recollit, i endreçat i l'espai que sobre després.
Una abraçada
BON NADAl