dimarts, 23 de febrer del 2010

Petites coses

Sempre hi ha petites coses que es vas fent entre mig, o alguns experiments que tens curiositat. A vegades els resultats no són espectaculars però sempre en treus una experiència que potser aplicaràs més tard. Vaig voler fer ganxet aprofitant una samarreta vella de cotó, costa bastant de treballar i el resultat ha estat aquesta panereta!. Es pot fer tant amb samarretes de roba com amb bosses de plàstic teniu tot el tutorial a La Calaixera.
També treballant una mica amb el feltre, una agulla de colors vius per alegrar els dies grisos.....

Siempre hay pequeñas cosas que se vas haciendo en medio, o algunos experimentos que tienes curiosidad. A veces los resultados no son espectaculares pero siempre sacas una experiencia que quizás aplicarás más tarde. Quise hacer ganchillo aprovechando una camiseta vieja de algodón, cuesta bastante de trabajar y el resultado ha sido este cestito!.Se puede hacer con una camiseta de algodón o con bolsas de plástico podeis ver el tutorial en La Calaixera.
También trabajando un poco con el fieltro, una aguja de colores vivos para alegrar los días grises.....

4 comentaris:

Montse ha dit...

El broche me encanta, te ha quedado muy alegre. Y me parece muy bien que aproveches todo lo que no sirve, que estamos en crisis y hay que reciclar.
Petonets

Maite ha dit...

Qué original és la panera! No sabia que es podia teixir un troç de samarreta...! Cada dia aprenc alguna cosa nova, passejant pels blogs...!

Montse ha dit...

Que mona queda la cistelleta, amb aquest sistema de les samarretes havia vist que feien estores, però m'agrada més la cistella.
Gracies per nomenar el meu tuto, je je, ja el tenia oblidat.

Montse ha dit...

Ahh, que em descuido m'agrada molt l'agulla de feltre. Ptnets.