divendres, 12 de març del 2010

Fragments de Sitges

Ahir vam poder disfrutar d'un solejat dia de Sitges....aquest any la tendència de les exposicions ve marcada pel gust oriental i el treball amb robes tenyides a mà. M'han agradat molt les exposicions dels artistes convidats: Reiko Kato i George Siciliano. A la fira també vaig poder comprar algunes cosetes!!!

Ayer pudimos disfrutar de un soleado día de Sitges....este año la tendencia de las exposiciones viene marcada por el gusto oriental y el trabajo con telas teñidas a mano. Me han gustado mucho las exposiciones de los artistas invitados: Reiko Kato y George Siciliano. A la feria también pude comprar algunas cositas!!!






8 comentaris:

rosalia ha dit...

Quines coses més xules, i quin a sort per poder gaudir de tot el que has vist.

Magda ha dit...

Qué ràpida i quina sort que has tingut, perqué avui ens ha fet un dia de pena. Jo me posat els peus xops i encara que pensava estar-me tot el dia, a las 4 ja era a casa. De totes formes he vist un parell d'exposicions i hem arribat a la carpa a primera hora i hem pogut comprar bantant tranquiles.

RID ha dit...

Molt xulo! Sembla que ha estat molt bé, oi? M'hagués agradat anar...
Petons

Ana Salom ha dit...

A mi també m'han agradat aquestes dues exposicions. La de Reiko Rato,encara que ja coneixia els quilts, impresiona veurel's en viu i en directe, i el senour aquest, IMPRESIONANTE! Per lo visual i per la feina, mes de 3000 troçets en cada miniquilt d'un pam de costat...
El meu fill en veure les fotos en volia un d'igual.... IMPOSIBLE! ;)

NINES ha dit...

Coincido contigo.....las mejores las de Georges y Reiko......como se me cayó la baba............

mamiblues (Fina) ha dit...

Hola:
Me encantó saludarte y a tu amiga también.
Las exposiciones impresionantes.
Besos

Victòria ha dit...

Coincideixo amb tú, les dos exposicions increibles. A veure si podem coincidir alguna vegada. Petons.

Unknown ha dit...

Yo tambien me lo pase muy bien, el sabado y el domingo nos hizo buen dia y duisfrutamos mucho y tambien me gustaron mucho las dos exposiciones que tu nombras ahi te das cuenta cuanto nos queda por aprender...
Un beset