dimecres, 27 d’octubre del 2010

El meu primer log cabin

Aquest dissabte vaig poder assistir al curs organitzat per l'Associació Catalana de Manualitats Tèxtils, va estar molt ben organitzat, primer una introducció històrica molt interessant, i després pràctica amb log cabin. Jo com que sóc autodidacta i vaig agafant una mica d'aqui i una mica d'allà principalment per internet i llibres, em va anar molt bé ja que hi ha coses que si no te les expliquen costa d'entendre. Així vaig poder realitzar el meu primer log cabin.



Moltes gràcies a totes que ens vau ajudar molt!!!!!
 
Este sábado pude asistir al curso organizado por la Asociación Catalana de Manualidades Textiles, estuvo muy bien organizado, primero una introducción histórica muy interesante, y después práctica con log cabin. Yo cómo soy autodidacta y voy cogiendo un poco de aqui y un poco de allá principalmente por internet y libros, me fue muy bien puesto que hay cosas que si no te las explican cuestana de entender. Así pude realizar mi primer log cabin.



Muchas gracias a todas que nos ayudasteis mucho!!!!!

7 comentaris:

Montse ha dit...

T'ha quedat molt bé, oi que és divertit fer log cabin?
La bosseta dels 50 anys m'agrada molt, la combinació és molt maca.
Una abraçada,

Magda ha dit...

Quina pena Pilar, jo no vaig poder ser-hi.
Però ben segur que hi hauràn mes dies.
M'encanta saber que us ho vau passar molt bé.
Una abraçada

Victòria ha dit...

A mí també m'agrada que us ho passesiu bé i que gaudissiu del taller. Els teus quadrets de 14x14 han arribat en perfectes condicions, moltes gràcies. Petons.

Ana Miranda ha dit...

Gracias a ti por tu participación. El log-cabin te quedo fantastico. Espero que podamos seguir disfrutando y aprendiendo unas de otras. Un abrazo

mamiblues (Fina) ha dit...

Me alegró mucho volver a verte,te ha quedado muy bien.
Besos.

Nanny ha dit...

¡Pues tienes toda la razón del mundo!. Por mucho que veas, si no te lo explican... estamos perdiendo el tiempo y las energías.
Precioso tu 1er log cabin. Y no será el último.
Abrazos, y buena semana.

Lolita Blahnik ha dit...

Muy chulo tu primer log cabin!!!