dilluns, 10 de gener de 2011

Propòsits per a 2011

Tant per any nou com a setembre m'agafa l'atac d'organitzar les coses, aquests dies he posat una mica d'ordre a les coses de costura i per horror meu he vist que tinc 27 projectes començats ( o sense començar amb el material comprat!!!). Per aquest 2011 m'he proposat no començar cap més projecte fins que no tingui la "majoria" acabats. Això seria el més raonable!!!!!
També tinc com a propòsit ordenar les fotos digitals!!!! Potser és massa tot plegat!!!!
 
Tanto por año nuevo como septiembre me coge el ataque de organizar las cosas, estos días he puesto un poco de orden a las cosas de costura y para horror mío he visto que tengo 27 proyectos empezados ( o sin empezar con el material comprado!!!). Para este 2011 me he propuesto no empezar ningún proyecto más hasta que no tenga la "mayoría" acabados. Esto seria lo más razonable!!!!!
También tengo como propósito ordenar las fotos digitales!!!! Quizás es demasiado todo esto!!!!

No són 27 són 29

4 comentaris:

Magda ha dit...

A més de bons propòsits, fa falta molta voluntat, però tot, tot, dependrà de tu soleta.
Ànims que tot just acabem de començar l'any, encara tens molt de temps.
Una abraçada

Victòria ha dit...

Déu ni do! 27 potser sí que són masses, però amb una mica de voluntat i sense dormir gaire potser ho aconsegueixes. Petons.

Montse ha dit...

Dona, si els que tens molt adelantats segur que ho aconsegueixes, je je encara que dubto que no comencis res de nou. Jo al revés tinc ganes de començar alguna cosa nova i no se el que, sempre puc ajudar-te!!!

iaia.imma ha dit...

I per acabar-los penses ajudar-te de la forquilla i te'ls menjaràs ???
Preciosa fotografia. :)