dimarts, 29 d’abril de 2014

Museu Tèxtil Parc de Wesserling a Alsàcia (França)

El 31 de Maig s'inaugura en el Museu TèxtilParc de Wesserling a Alsàcia (França) una exposició dedicada a la història deDMC que fa un recorregut pel passat, el present i el futur. DMC va començar en 1746 fabricant teles indianes i el 1841 fils de brodat.
Dins de l'exposició estan preparant un gran panell compost d'inicials brodades en color vermell. Aquest panell formarà part de l'exposició i estarà de forma fixa en el Museu Tèxtil Parc de Wesserling. Tots els noms dels autors que envíin la inicial brodada estaran en un panell per agrair i acreditar la seva participació.
Les bases per participar les podeu trobar en el blog de DMC, jo ja tinc la meva preparada!!!


El 31 de Mayo se inaugura en el Museo Textil Parc de Wesserling enAlsacia (Francia) una exposición dedicada a la historia de DMC que hace un recorrido por el pasado, el presente y el futuro. DMC empezó en 1746 fabricando telas indianas y en 1841 hilos de bordado.
Dentro de la exposición estan preparando un gran panel compuesto de iniciales bordadas en color rojo. Este panel formará parte de la exposición y estará de forma fija en el Museo Textil Parc de Wesserling. Todos los nombres de los autores que nos envien la inicial bordara estarán en un panel para agradecer y acreditar su participación.

Las bases para participar las podeis encontrar en el blog deDMC, yo ya tengo la mia preparada!!!