dijous, 12 de març del 2015

#11/15 jersei + leggings = coll


Trastejant pels RUMS vaig veure que algunes companyes havien fet aquest coll amb tanques de dos posicions, ara al tornar-ho a buscar ja he estat incapaç de trobar-ho es tractava d’un patró gratuït. A mi que sempre m’havia fet respecte cosir punt perquè tinc una màquina de cosir senzilla també vaig descobrir que hi havia noies que cosien amb la pota d’encoixinar. Doncs amb tot això barrejat, aquesta setmana em vaig decidir experimentar amb la pota de doble arrossegament, vaig aprofitar per reciclar un jersei finet, uns leggins de cotó foradats i juntament amb 2 snaps clips aquest és el resultat, un coll finet per l’aire primaveral!!!


Trasteando por los RUMS vi que algunas compañeras habían hecho este cuello con cierres de dos posiciones, ahora al volverlo a buscar ya he sido incapaz de encontrarlo, se trataba de un patrón gratuito. A mí que siempre me había hecho respeto coser punto porque tengo una máquina de coser sencilla también descubrí que  había chicas que cosían con la pata de acolchar. Pues con todo esto mezclado, esta semana me decidí experimentar con la pata de doble arrastre, aproveché para reciclar un jersey finito, unos leggins de algodón agujereados y junto con 2 snaps clips este es el resultado, un cuello fino para el aire primaveral!!!

8 comentaris:

ChimCataPum ha dit...

Estupendo! Me alegro que te hayas animado a hacer estas cositas. ;)

Kiwa ha dit...

Pues qué bonito!!!
Me encantan este tipo de complementos!
Gracias por compartir el banner de la semana íntima!

Montse ha dit...

I lo satisfeta que quedes quan pots donar una segona vida a lo que tens per casa.
T'ha quedat super-bé.

costurera de retales ha dit...

Ei, donçs t'ha quedat superxula... és igual amb quina màquina cosir, l'important és tenir bones idees i tu en tens... felicitats!! m'encanten els colls raros, diferetnes, divertits...

Manitas manotas manazas ha dit...

Je,je,je, tú también has caído. Te ha quedo bien majo.

Unknown ha dit...

Que mono segur que li treus profit!!

Klor ha dit...

Genial!!!
Te ha quedado muy bien y tiene doble valor al ser reciclado.
Enhorabuena!!!
Biquiños!!!

kukafera ha dit...

Hauré d'investigar quin patró era!
És ben interessant!!