dimecres, 3 de febrer del 2016

Febrer temps de neu, anem a la Lapònia

Sortint de les tradicions japoneses anem al nord d'Europa, la Lapònia, o el país del poble sami, territori compartit per Suècia i Finlàndia. El clima és fred, amb temperatures sota 0 °C durant sis o set mesos; l'hivern és llarg, i durant tres mesos el sol és per sota de l'horitzó; l'estiu és curt, i el sol lluu contínuament de maig a mitjans de juliol.
Per viatjar a la Lapònia que millor que anar ben abrigats amb un coll dissenyat per  Ángela Gómez Ortega de la Maison Bisoux, teniu el dibuix i el patró per descarregar gratuitament. Gràcies a l’ Ángela que ens permet anar abrigats en aquest viatge!.
Com a llibre de compañía durant aquest mes proposo El Último lapón d’Olivier Truc, per a que us animeu amb la lectura deixo un booktrailer de la novel·la.
Bon viatge a la Lapònia!!!



Saliendo de las tradiciones japonesas vamos al norte de Europa, la Laponia, o el país del pueblo sami, territorio compartido por Suecia y Finlandia. El clima es frío, con temperaturas bajo 0 °C durante seis o siete meses; el invierno es largo, y durante tres meses el sol està por debajo del horizonte; el verano es corto, y el sol lluce continuamente de mayo a mediados de julio.
Para viajar a la Laponia que mejor que ir muy abrigados con un cuello diseñado por  Ángela Gómez Ortega de la Maison Bisoux, tenéis el dibujo y el patrón para descargar gratuitament. Gracias a Ángela que nos permite ir abrigados en este viaje!.
Como libro de compañía durante este mes propongo El Último lapón de Olivier Truc, para que os animeis con la lectura dejo un booktrailer de la novela.

Buen viaje a la Laponia!!!