dimarts, 14 de març de 2017

Març solidari

Durant aquest mes de març es realitzaran diverses activitats solidàries per ajudar a diferents col·lectius.
Aquesta tarda mateix us podeu afegir al Bufanding solidari de La bufanda de la iaia que avui s'organitza al Centre Cívic Casa Sagnier. Si no us va bé aquest dia hi ha un calendari amb d'altres trobades en altres llocs, o fer la bufanda tranquil·lament a casa i entregar-la en un punt de recollida. Aquesta activitat va destinada a ajudar al Amics de la Gent Gran.
El 18 de març hi ha una activitat dedicada als Nens refugiats, és una iniciativa de la ONG Acción Planetària i consisteix en crear ninots de drap per enviar als nens refugiats. Podeu anar a fer el ninot a la Plaça de la Vila de Sarrià de 10 a 14 hores, o fer-lo a casa seguint el patró, i entregar-lo a un punt de recollida.
Seguim amb projectes solidaris per als nens petits, en aquest cas per als infants prematurs, el projecte Noupops, recull pops fets de ganxet que ajuden a calmar els nens prematurs. Podeu accedir a tota la informació del projecte aquí.
  
Durante este mes de marzo se realizarán varias actividades solidarias para ayudar a distintos colectivos.
Esta tarde mismo os podéis acercar al Bufanding solidario de La bufanda de la yaya que hoy se organiza en el Centro Cívico Casa Sagnier. Si no os va bien este día hay un calendario con otros encuentros en otros lugares, o hacer la bufanda tranquilamente en casa y entregarla en un punto de recogida. Este proyecto va destinado a ayudar a nuestros mayores.
El 18 de marzo hay una actividad dedicada a los Niños refugiados, es una iniciativa de la ONG Acción Planetaria y consiste al crear muñecos de trapo para enviar a los niños refugiados. Podéis ir a hacer el muñeco el sábado la Plaça de la Vila de Sarriá de 10 a 14 horas, o hacerlo en casa siguiendo el patrón aquí, y entregarlo en un punto de recogida.
Seguimos con proyectos solidarios para los niños pequeños, en este caso para los niños prematuros, el proyecto Noupops, recoge pulpos hechos en ganchillo y que ayudan a calmar los niños prematuros. Podéis acceder a toda la información del proyecto aquí.